Sähköä yrityksille


Hinnastotuotteet

Yritysasiakkaat, joiden pääsulakekoko on max. 100 A, voivat vapaasti valita käyttöönsä itselleen parhaiten sopivan ja edullisen Kotisähkötuotteen tai vaihtoehtoisesti Yrityssähkö-tuotteen.

Jos pääsulake on yli 100 A tai liittymisteho yli 75 kW, käytetään sekä sähkönsiirrossa että toimitusvelvollisessa sähköenergian myynnissä tehoperusteisia yrityssähkötuotteita. Yrityssähkö laskutetaan kuukausittain mittarin luentaan perustuen.


Sopimusperusteinen yrityssähkö

Keuruun Sähkö myy sähköenergiaa yritysasiakkailleen määräaikaisin sopimuksin, kilpailukykyisesti ja luotettavasti. Pitkäjänteinen kumppanuus mahdollistaa yritykselle pysyvästi edullisen sähkönhankinnan.

Jos pääsulakkeen koko on 80 A tai suurempi, on sähkönkäyttöpaikka varustettava tuntirekisteröivällä mittauksella ja tiedonsiirtoyhteydellä.


Tuulisähkö

Keuruun Sähkö on ympäristövastuullinen energiapalveluiden tuottaja. Yrityssähkötuotteita on mahdollista hankkia ympäristöystävällisenä Tuulisähkönä. Tuulisähkö on hyvän tuulen valinta.


Luotettava kumppani

Keuruun Sähkö tarjoaa kaiken kokoisille yrityksille laadukkaita ja edullisia energiapalveluita, jotka tukevat yritysasiakkaittemme toimintaa ja menestymistä. Kumppanuusasiakkuus on yksi toimintamme kulmakivistä.

Sähkön toimitus sähkönkäyttäjälle jakaantuu kahteen osaan, sähköenergiaan ja sähkönsiirtoon. Sähköenergiaa Keuruun Sähkö myy yrityksille kilpailukykyisesti ja luotettavasti, hinnaston mukaisia tuotteita käyttäen tai  sopimuksella.

Sähkönsiirtomaksut määräytyvät aina jakeluverkon julkisen hinnaston mukaan.

Keuruun Sähkö Oy • Yliahontie 19, 42700 Keuruu • Puhelinvaihde ma-pe 9.00 - 15.00: 020 7879 800
© Keuruun Sähkö 2018. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®